Töltés...

LUXUS A BELVÁROS SZÍVÉBEN!


Eladásra kínálunk egy 69 m2-es luxus szinten felújított ingatlant a nyüzsgő Belváros szívében, mégis nyugodt és csendes környezetben. Az ingatlan egy gyönyörűen felújított, belső kertes műemlék társasház második emeletén található, ablakai a Király utca és a Paulay Ede utca közötti Passzázsra néznek. A lakás teljes esztétikai és műszaki felújításon ment át, cserére kerültek a nyílászárók, a teljes elektromos és vízhálózat. A padló és falburkolat vagy magas minőségű hidegburkolat, vagy az eredeti fa parketta, ami gondos felújítás után eredeti szépségében sugározza a polgári hangulatot a modern környezetben. Az ingatlanban a beépített bútorokat egyedileg asztalossal készíttették. A gardrób szobában egy funkcionálisan átgondolt beépített szekrény került kialakításra, a konyha teljesen gépesített. Az ingatlanban található bútorzat a irányár részét képezi. A fürdőszoba a hálószobából nyílik, a kényelem érdekében kialakításra került egy külön vendégmosdó.
Az épületben összesen 12 lakás található. A lakóközösség kiemelkedően jó. A házban a rövidtávú lakáskiadás engedélyezett, tehát befektetési lehetőségnek is kitűnő!
A házból kilépve karnyújtásnyira elérhető a Gozsdu udvar, a Deák Ferenc tér, a Fashion Street, valamint számtalan szórakozási lehetőség és étterem. A parkolás kényelmesen megoldható a ház szomszédjában található mélygarázsos parkolóban.

 

 

Messenger