Töltés...

Ingatlanosok közreműködését nem kérem!

Hirdetésekben gyakran találkozom ezzel a mondattal. Van aki azért nem akar ingatlanossal találkozni, mert

  • korábban már találkozott, és nem volt szerencséje,
  • eladási szándéka nem komoly, az idő nem sürgeti,
  • úgy érzi, mindent tud az ingatlan ügyekről,
  • spórolni akar, soknak véli az ingatlan irodának kifizetett jutalékot,
  • bizalmatlan minden közvetítővel szemben.

Sajnos sok önjelölt, szakirányú végzettség és működési engedély nélküli szélhámos mozog a piacon. Ezeket természetesen nagy ívben célszerű elkerülni. A profi ingatlanközvetítő egyébként az első személyes találkozás során igazolja személyazonosságát, és bemutatja működési engedélyét.

Az ingatlanközvetítés egy komoly szakma. Nem várható el ingatlan ügyekkel csak alkalomszerűen találkozó embertől, hogy A-tó Z-ig ismerje ezt a területet. Sőt bizonyos alapismeretek is elégtelennek bizonyulnak, mert ezen a piacon uralkodó feltételek szinte napról napra változnak. Ezért én, azon túl, hogy állandó jelenlétemnek köszönhetően gyorsan értesülök a változásokról, folyamatosan képzem magam, annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatás tudjak nyújtani ügyfeleimnek.

Az adás-vétel egyik kulcs kérdése a helyesen megállapított ár. Sok fölösleges kör, és elfecsérelt idő spórolható meg egy jól belőtt, elfogadható alku pozíciót tartalmazó ár megadásával. Meghiúsulhat egy ígéretes ügyletet, ha Ön a helyhez, vagy ingatlanához való kötődése, emocionális és hangulati tényezők miatt túlárazza ingatlanát. Ezeket a vevő általában az árban nem ismeri el. Ön nem ismerheti a vevő motivációit, mert Önnek nem mondja el. Én viszont ismerem, mert ezek ismeretében keresem a számára legmegfelelőbb ingatlant. Millió egyéb körülmény lehet, amiről csak én tudok, amely megemeli számára az Ön ingatlanának értékét. Így segíthetek mindkét fél számára előnyös kompromisszum elfogadásában.

Ön nem akar ingatlan közvetítőt bevonni, viszont beenged teljesen ismeretlen, idegen embert lakásába. Biztos abban, hogy az egy komoly, fizetőképes vevő? Ismeri a vevő valós igényeit? Találkozik ez az Ön ajánlatával? Én előszűröm az Ön potenciális vevőit, rögzítem személyes adatait. Így csak olyan ember kerülhet Önnel kapcsolatba, akinek vételi szándéka komoly, és igényei és az Ön által kínált ajánlat közeliek. Csak foglalóval megerősített ajánlatot fogadok el megfelelő anyagi háttérrel rendelkező vevőtől, védve ezzel Önt, az ingatlanpiacon bolyongó „turistáktól”.

Az idő pénz! Ha ön záros időn belül, veszteség nélkül, jogi és pénzügyi garanciákkal akar ingatlant eladni, vagy vásárolni, akkor

KÉRJE  INGATLAN  ÜGYEKBEN  JÁRATOS  SZAKEMBER  KÖZREMŰKÖDÉSÉT!

Szívesen segítek Önnek.
VEGYE  FEL  VELEM  A  KAPCSOLATOT!

Vélemény, hozzászólás?

Messenger