Töltés...

Ingatlan értékesítés 30 nap alatt

Pörög az ingatlan piac,
de miért nem kel el az Ön  ingatlana?

  • az ingatlan hirdetések 40%-a nem komoly szándékot tartalmaz?
  • a meghirdetett ingatlan árak 50%-a erősen felülértékelt?
  • a reális áron meghirdetett ingatlanok az átlag forgásidőnél háromszor gyorsabban kelnek el?

Első lépés tehát, ha záros határidőn belül kívánjuk ingatlanunkat értékesíteni, valós áron kell meghirdetni.

Az adás-vétel nagy kockázatú ügylet. Értékes ingatlannál a piaci ártól való kis eltérés is nagy veszteséget okozhat valamelyik félnek. Vevő és eladó ellenérdekelt ebben az ügyletben. A rosszul megcélzott ár, a szükséges ismeretek hiánya az alku folyamatát és az értékesítés időpontját lényegesen kitolhatják, néha az adás – vételt meg is hiúsíthatják, sok felesleges gondot, idő pazarlást okozva ezzel mindkét félnek. Érdemes tehát elvégeztetni az ingatlan értékbecslését.

Amennyiben engem bíz meg ingatlana értékesítésével, ingyen elvégzem annak értékbecslését.

A meghirdetett lakás mutatása kapcsán Ön sok olyan emberrel fog találkozni, aki nem az ön lakását akarja megvásárolni, hanem csak kíváncsi, vagy a sajátját szeretné eladni, és hasznos információkat gyűjt. Az ilyen vevővel töltött minden perc idő fecsérlés.
Nem ritka az olyan érdeklődő sem, akit az ön értékei érdekelnek, és legközelebb „saját kulccsal” szeretne ellátogatni otthonába.

Én szűröm a vevőket. Az érdeklődőkről személyes adatokat tartalmazó megtekintési nyilatkozatot vezetek, így ellenőrizetlen személyek és komolytalan vevők nem jutnak be otthonába.

Ön dolgozik. Munkahelyi elfoglaltsága nem engedi meg, hogy időt pénzt fordítson lakása meghirdetésére, mutatására. Életvitel szerint nem az ingatlannal azonos településen tartózkodik.

Én lakását meghirdetem az összes frekventált hirdető felületen, bekerül cégünk adatbázisába, ahol több tízezer érdeklődő számára válik elérhetővé. Igény esetén mutatom lakását az érdeklődőknek.

Ön nem érzi elég képzettnek magát ingatlan ügyekben, tárgyalás technikában ahhoz, hogy meggyőzze ügyfeleit, és gyorsan az Ön számára előnyös megállapodásra jussanak.

 

Több mint tíz éves tapasztalatom birtokában, illetve a mögöttem álló jogi háttér támogatásnak köszönhetően hozzásegítem Önt a szakszerű, előnyös és gyors szerződéskötéshez. Munkámat kezdetek óta az etikai kódex előírásainak messzemenő betartásával végzem. Legfontosabb szempontnak tartom ügyfeleim teljes körű, korrekt kiszolgálását.
Adásvételi ügylet lebonyolítása után is partnereim rendelkezésére állok. Igyekszem minden ingatlan témában felmerülő problémájuk megoldásában segítségükre lenni.
Fő területeim Budapest 6-7-8-9-11 -22 kerülete, illetve a főváros Dél-Budához kapcsolódó agglomerátuma.

Ha szeretne egy önre maximálisan figyelő, korrekt és megbízható ember segítségével megoldani ingatlan ügyeit, keressen bizalommal.

 

 

 

Messenger