Töltés...

TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ GÖDÖN

​Gödön, Budapesttől 27 km-re, autóúton a reptértől mindössze fél órára, zöld övezetben, 1051 m2-es két utcára  nyíló telken, akár több generációnak, vagy családnak, kínálunk eladásra egy 240 m2 hasznos alapterületű lakóingatlant.
A ház két bejárattal is megközelíthető. Egy kisebb lakrész van kialakítva a ház bal oldalán. (Előszoba, konyha-étkező, nappali, fürdőszoba, vendégmosdó, gardrób) Innen akár a garázson keresztül is megközelíthető a ház másik oldalán található nagyobb két szintes lakótér.
A ház jobb oldalán, külön bejárattal: nagy előszoba, nappali, konyha ebédlő, spájz, fürdőszoba, gardrób, mosókonyha; az emeleten öt hálószoba, közlekedő és két fürdőszoba. Innen nyílik a beépítésre alkalmas közel 70 m2 padlástér.
A két lakrész akár a nagy teraszon keresztül is átjárható.

A kert teljesen parkosított, található benne egy külön bicikli- és szerszámtároló épület, illetve egy legalább 10-12 fő leültetésére alkalmas esztétikus fedett sütögető baráti, vagy családi összejövetelekhez.
Az utcai fronton parkosított patak part van és csak a távolban, a patak túloldalán lévő dombon található szemközti szomszéd.

A főváros autóúton 35 perc, elővárosi vasúton vagy busszal 40-45 perc. A gödi Duna part 15-20 perc sétára van a háztól. A településen termál vizű strand is található.

 

 

Messenger