Töltés...

Budapesti panel piac

A tégla és panel lakások versenyében egyre jobb megítélést kapnak a panelek.
A köztük levő árszínvonal különbséget sokan indokolatlannak tartják. A korszerű felújítási program lehetőségeknek köszönhetően nagyon komfortos lakás körülmények alakíthatók ki panel házakban is.

A panel lakások paraméterei könnyebben összehasonlíthatók, a lakások jól beárazhatók. A piacra kerülő lakások esetén az alku pozíció ezért szűk sávban mozog, a lakások így gyorsan elkelnek.

Dél-Budán Kelenföld, Gazdagrét, Budafok számít népszerűnek. A négyzetméter árak itt 500-700 erer forint között mozognak. 2018-ban kb . 5-8 százalékot emelkedtek. Ettől az Észak-budai árak sem térnek el lényegesen. Békásmegyeren sem lehet 20-30 millió forint alatt átlagos minőségű és méretű lakást vásárolni. A IV. és XV. kerületben az átlag árak 500 ezer forint körüliek. A gazdát cserélő lakások legtöbbje másfél illetve egy plusz két félszobás. A vevők főleg a központi fekvésű csendes helyeket kedvelik. Fontosak számukra a jó közlekedési feltételek és a kiváló infrastruktúra. Ezek az adottságok az árakat is erősen befolyásolják.

Messenger